Foresta, bătută la scor de neprezentare de Oțelul Galați, în turul barajului pentru Liga 2

0
943

Echipele sucevene Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți au jucat sâmbătă primele meciuri din barajul pentru Liga 2. „Galben-verzii” au jucat cu Oțelul Galați, câștigătoarea Seriei 2, iar campionii din Seria 1 au evoluat contra Daciei Unirea Brăila.

Considerată o echipă net inferioară, Foresta a rezistat aproximativ o oră Oțelului, o echipă cu o adevărată istorie în spate. Oțelul a părut să domine prima repriză, dar și sucevenii au avut ocaziile lor. Niciuna dintre echipe nu și-a putut fructifica șansele, așa că s-a intrat la cabine cu tabela intactă.

Gazdele au deschis scorul abia în minutul 58, prin veteranul Ionuț Neagu, care a marcat senzațional după o lovitură liberă de la 22 de metri, direct în vinclu. Gălățenii au făcut 2-0 în minutul 64 prin Cîrjan, în urma unui corner. Ba mai mult, în minutul 67 Cosmin Stoian, cel care a centrat la golul de 2-0, a transformat fără emoții o lovitură de la 11 metri. Trupa lui Ivan Gvozdenovic a încercat în zadar să înscrie golul de onoare, meciul terminându-se 3-0.

Bucovina Rădăuți a părut să aibă un meci extrem de ușor cu Dacia Unirea Brăila. Florescu a deschis scorul în minutul 23, iar Stoian a majorat diferența în minutul 31. Până la final gazdele și-au continuat dominarea, însă fără să mai marcheze, așa că, la fel ca Oțelul, pleacă cu prima șansă la calificarea în finala barajului pentru Liga 2.

Returul se va juca peste o săptămână, pe 15 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here