Liga 3: Foresta-Șomuz 1-0, Miroslava învinge acasă liderul Bucovina Rădăuți

0
645
Foresta Suceava bate acasă Șomuz Fălticeni în Liga 3
Foresta Suceava bate acasă Șomuz Fălticeni în Liga 3

Etapa 13 din Liga 3 a adus două derby-uri în Seria 1: Foresta Suceava-Șomuz Fălticeni și Știința Miroslava-Bucovina Rădăuți. Gazdele au câștigat în ambele meciuri.

Foresta a avut viață grea pe teren propriu cu Șomuz Fălticeni. După o primă parte a primei reprize fără mari ocazii, gazdele au deschis scorul în minutul 24, după ce Filip a profitat de o nesincronizare a apărării fălticenene. Meciul a continuat apoi cu o ușoară dominare a „galben-verzilor”, care au intrat în avantaj la cabine. În partea a doua Șomuz a părut să aibă ocaziile mai clare, fără a le concretiza, iar scorul a rămas 1-0.

Nici Miroslava nu a avut meci ușor cu Rădăuți.

În minutul 17, Edi Sandu a fost faultat în careu de portarul Bucovinei, arbitrul neezitând să arate punctul cu var. Tot Sandu a bătut excelent penalty-ul și a deschis scorul pentru Știința Miroslava. Gazdele au egalat în minutul 38 prin Vasile Vitu, după o centrare de manual a lui Stoian din lovitură liberă. Câteva minute mai târziu același Vitu a marcat, dar golul a fost anulat pentru offisde. Imediat Viorică a ratat o ocazie imensă pentru Miroslava, șutând slab singur cu portarul Bucovinei. În a doua repriză, Miroslava a revenit în avantaj. Nemțanu avea să facă 2-1 pentru gazde cu un șut extraordinar, acesta fiind scorul final al partidei.

În etapa 14 din Liga 3, Foresta va juca în deplasare la Hușana Huși, Șomuz va juca acasă cu Știința Miroslava, iar Bucovina Rădăuți va primi vizita celor de la Ceahlăul Piatra Neamț.

Clasament Seria 1:

  1. Foresta Suceava 26 p
  2. Știința Miroslava 26 p
  3. Bucovina Rădăuți 26 p
  4. Ceahlăul Piatra Neamț 25 p
  5. Șomuz Fălticeni 21 p
  6. Hușana Huși 21 p
  7. Sporting Juniorul Vaslui 16 p
  8. Dante Botoșani 13 p
  9. Bradu Borca 8 p
  10. CSM Pașcani 5 p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here