Foresta Suceava învinge SJ Vaslui în restanța din Liga 3. Marin a înscris un hat-trick

0
85
Foresta Suceava
Foresta Suceava
Timp de citit: 2 minute

Miercuri, Foresta Suceava a disputat pe stadionul Areni restanța etapei a 7-a din Liga 3, în compania echipei SJ Vaslui.

Începutul jocului a fost dominat clar de „galben-verzi”, care au obținut un penalty în minutul 19, după căderea lui Cerlincă. Totuși, căpitanul Drugă nu a reușit să îl învingă pe Ailenei de la punctul cu var. În ciuda cursului jocului, în minutul 36 vasluienii au beneficiat de un corner în urma căruia puteau deschide scorul. Șutul lui Onuț a trecut însă razant pe lângă poartă.

A doua repriză s-a desfășurat la indigo, cu Vaslui în apărare și cu Foresta atacând.

În minutul 68 Foresta a reușit să deschidă scorul, prin Filip. În urma unui șut al lui Martin, portarul Vasluiului a respins, dar nu a mai avut șanse la a doua încercare.

În minutul 79, Alex Marin dublează avantajul pentru gazde, după o fază la care oaspeții au acuzat faptul că mingea nu a depășit linia porții. Golul a fost validat de către arbitrul tușier. Controverse au fost și în momentul în care Marin a reușit dubla în minutul 86, dintr-o eventuală poziție de offside. Coșmarul vasluienilor a continuat când atacantul Forestei a reușit hat-trick-ul cu o execuție din afara careului și a stabilit scorul final.

Cu această victorie, trupa antrenată de Ivan Gvozdenovic urcă pe locul 4 în clasamentul din seria 1. Dacă va obține și punctele câștigate „la masa verde” contra Bucovinei Rădăuți, va urca până pe poziția secundă.

În etapa a 9-a din Liga 3, Foresta Suceava înfruntă Dante Botoșani acasă, în timp ce SJ Vaslui joacă în deplasare la Ceahlăul Piatra-Neamț.

Sursa foto: FRF

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here