Foresta Suceava, noul lider din Seria 1 a Ligii 3!

0
203
Foresta Suceava
Foresta Suceava

Sâmbătă, echipele județului Suceava au disputat ultimul meci al anului 2020, în etapa a 10-a din Liga 3. De departe cel mai important meci a fost cel dintre Știința Miroslava și Foresta Suceava, primele două clasate ale Seriei 1. Acest meci a adus, totodată, schimbarea liderului seriei.

Încă de la începutul partidei jocul a fost unul cursiv, fără prea multe întreruperi, în ciuda unor contacte evidente între jucători. „Galben-verzii” au deschis scorul în minutul 30, prin căpitanul Drugă. Acesta a plasat la vinclu o lovitură liberă de la 17 metri.

Repriza a doua s-a desfășurat în același stil, cu un consum mare de energie. Gazdele au avut mai multe ocazii, sucevenii încercând să protejeze scorul și să plece pe contraatac. O mare ocazie de egalare a venit în minutul 87, când Nemțanu a trimis din 14 metri peste poartă. În minutele de prelungire Vitu , de la Foresta, a fost eliminat după două cartonașe galbene.

Cu această victorie, Foresta Suceava a urcat pe primul loc al clasamentului, dar au un meci jucat în plus față de Știința.

În altă ordine de idei, Șomuz Fălticeni a reușit o victorie contra celor de la Bradu Borca, scor 3-1. Bucovina Rădăuți o învinge pe SJ Vaslui cu 2-0.

Etapa a 11-a se va juca în luna martie a anului viitor. Foresta primește atunci vizita celor de la Ceahlăul, Șomuz se deplasează la SJ Vaslui, iar Bucovina Rădăuți va juca la Pașcani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here