Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți sunt eliminate din cursa pentru promovarea în Liga 2

0
746
Imagine de la partida dintre Dacia Unirea Brăila și Bucovina Rădăuți / Foto: Cristian Ploceac
Imagine de la partida dintre Dacia Unirea Brăila și Bucovina Rădăuți / Foto: Cristian Ploceac
Timp de citit: < 1 minute

Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți au ratat șansa pătrunderii în Liga 2, după returul primei runde de baraj de sâmbătă. „Galben-verzii” au reușit doar un 0-0 cu Oțelul Galați, în timp ce echipa din Rădăuți a simțit pe pielea ei „remontada”, fiind bătută cu 4-0 de Dacia Unirea Brăila.

Chiar dacă Bucovina Rădăuți a câștigat în tur cu 2-0, brăilenii au reușit să întoarcă soarta calificării la Însurăței. Pe fondul ușoarei dominări, gazdele au deschis scorul abia în a doua repriză, în minutul 59, prin golgheterul Rafael Stănescu. Apoi a început adevăratul asalt, echipa antrenată de Florentin Petre reușind să marcheze de trei ori în 12 minute (Robu-75, Apostolache-84, Patrick Petre-87), securizând soarta calificării.

Foresta a reușit să-i țină piept Oțelului în returul de pe Areni. Cu toate acestea, nu au reușit o „remontada” ca Dacia Unirea Brăila, nereușind să recupereze ecartul de trei goluri suferit în tur. Astfel, Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila se vor lupta pentru un loc în Liga 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here