Fostul premier Dacian Cioloș s-a infectat cu COVID-19!

0
641
Dacian Cioloș s-a infectat cu COVID-19 / Foto: Digi 24
Dacian Cioloș s-a infectat cu COVID-19 / Foto: Digi 24

Dacian Cioloș, fost premier al României și copreședinte al Alianței USR-PLUS, s-a infectat cu COVID-19, potrivit Mediafax.

Europarlamentarul a anunțat miercuri pe Facebook faptul că a fost depistat cu COVID.

„Am primit acum câteva minute rezultatul unui test COVID-19 care, din păcate, este pozitiv.
Cei cu care am intrat în contact zilele trecute au fost informați, eu sunt de astăzi în izolare, urmând întocmai indicațiile echipei medicale din Parlamentul European.
Am respectat toate măsurile de protecție în toate împrejurările, nu am simptome și mă simt bine în acest moment.
Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viață în ultimul an, a suprasolicitat sistemul sanitar, medicii și asistentele, a luat prea repede de lângă noi mulți oameni dragi.
Fac și un apel la responsabilitatea fiecărui cetățean să fie atent, să-i protejeze pe ceilalți izolându-se dacă are simptome sau dacă primește un rezultat de test pozitiv. Și să anunțe medicii, pentru că starea se poate schimba de la o oră la alta.
Voi continua să muncesc de acasă, pe proiectele urgente din Parlamentul European și din țară care privesc ieșirea din această criză medicală, economică și socială.
Aveți grijă de voi și de cei dragi, protejați-vă sănătatea și fiți atenți”, a transmis Dacian Cioloș pe rețeaua socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here