(FOTO) Cele mai tari meme-uri legate de Pelé și „golurile” din cariera sa

0
424
Pelé
Timp de citit: 2 minute

Noile recorduri stabilite de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, dar și reacția imatură a lui Pelé, cel care deținea aceste recorduri, au dat naștere unui val de meme-uri pe internet.

Brazilianul și-a modificat pe Instagram numărul de goluri înscrise de-a lungul carierei. Astfel, dacă e să ne luăm după analiza discutabilă a lui Pelé, acesta ar fi înscris 1.283 de goluri!

Mulți internauți au ținut să-l ironizeze în fel și chip.

Alții au fost extrem de critici în legătură cu reacția triplului campion mondial. În orice caz, glumele făcute la adresa sa au stârnit amuzamentul microbiștilor. Așadar, am cules dintr-un grup dedicat discuțiilor despre FIFA și fotbal în general mai multe astfel de glume, care ar trebui să le smulgă cunoscătorilor cel puțin un zâmbet.

Iată mai jos cele mai amuzante meme-uri făcute la adresa lui Pelé:

Și, ca un bonus, unul din partea autorului 🙂

 

Nimeni nu pune la îndoială valoarea brazilianului ca fotbalist, dar reacția sa, ce-i drept, a fost destul de exagerată. În mod clar, nu e fair-play față de cei care au doborât aceste recorduri și demonstrează că merită să fie puși pe un piedestal, alături de cei mai buni fotbaliști din istorie.

Sursa foto: Getty Images

După reacția lui Pelé, avem și o satiră pregătită pentru tine. Citește-o aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here