(FOTO) Patronul unei firme din Fălticeni și alți 2 români au murit într-un grav accident în Germania

0
1867

Un bărbat din Fălticeni și-a pierdut viața într-un accident cumplit, produs în zona orașului Nürnberg. Mașina condusă de acesta s-a izbit în spatele unui autotren. La volanul unei autoutilitare, cu numere de București, se afla chiar patronul firmei, în vârstă de 35 de ani, care transporta persoane și colete.

În mașină se mai aflau trei persoane, una dintre acestea a murit, iar alte două au fost grav rănite.

Accidentul mortal s-a petrecut joi după-amiază pe Autostrada A6, în apropierea unui nod rutier din nordul landului Bavaria, între localitățile Schwabach și Neuendettelsau. Anchetatorii au spus că autoutilitara s-a lovit de un autotren, care se afla la capătul unei coloane de mașini formate din cauza unui blocaj rutier.

Potrivit informațiilor remise de poliția germană, la ora producerii accidentului, 15.30, traficul rutier era blocat pe autostrada A6, iar autotrenul nu era în mișcare. Vehiculul de tonaj a fost lovit în plin.

Coliziunea dintre cele două mașini a fost violentă. Autoutilitara condusă de patronul fălticenean a fost puternic avariată în partea frontală. Șoferul n-a avut nicio șansă să supraviețuiască impactului, trupul neînsuflețit fiind extras dintre fiarele contorsionate ale autoutilitarei.

Bărbatul din Fălticeni este căsătorit și are doi copii.

La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje de poliție, pompieri și lucrători de la ambulanță. Una dintre victime a fost transportată cu elicopterul la spital. Autostrada a fost închisă câteva ore.

Polițiștii germani continuă investigațiile pentru a clarifica modul cum s-a produs accidentul mortal.

sursă: cronicadefalticeni.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here