George Simion, co-fondatorul AUR, este infectat cu COVID-19

0
258
George Simion
Timp de citit: 2 minute

Co-fondatorul Aur, George Simion, a declarat vineri într-o emisiune TV, că și-a făcut testul PCR și acesta a arătat că este infectat cu noul coronavirus. Acesta a mărturisit că nu avea niciun simptom și că totul nu este decât o industrie.

„Am făcut un asemenea test PCR la Timișoara. Am ieșit pozitiv la coronavirus. Nu aveam niciun simptom. E o industrie”, a spus George Simion în emisiunea Marius Tucă Show.

„Eu port mască, mi-am făcut una personalizată cu tricolorul pe ea. Am avut și în campanie una cu sigla AUR”, a menționat acesta.

Liderul AUR susținea că măsurile de restricție anti COVID-19, impuse de autorități, sunt exagerate.

„Restricțiile pot fi câteodată aberante. Restricțiile care se referă la închiderea restaurantelor, apoi închiderea teraselor, după ce patronii au investit în terase. Oamenii îngheață în frig, se îmbolnăvesc. Restricțiile sunt aberante când închizi piețele, îi scoți pe țărani afară, în condiții insalubre, răcesc se îmbolnăvesc. Restrângi locurile de unde se pot duce românii să cumpere produse, faci aglomerație în supermarket”, a declarat George Simion.

Co-fondatorul a precizat și că este posibilă o alianță cu UDMR, declarând că: „ Noi le-am promis oamenilor să nu facem coaliție de guvernare cu actualele partide guvernamentale. Avem timp să creștem. S-ar putea să avem alegeri anticipate. Nu așteptăm pâna în 2024 să-l dăm jos pe Iohannis pentru că națiunea română are nevoie de președinte acum, nu în 2024”

George Simion a promis în continuare că AUR va lupta pentru drepturile românilor, în speranța că micul producător va fi promovat, având în vedere că România este o țară cu resurse.

„Noi avem mandat de la alegători să nu facem coaliție, nici cu stânga, nici dreapta. Dar avem proiecte pe care le vom discuta cu fiecare forță politică în parte. Am văzut că nu avem voie să colindăm, am înțeles că avem voie să tăiem porcul”, a explicat acesta.

sursă foto: lumeapresei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here