Iar ai dat fail cu „biletul ăla sigur”? Nu te supăra, frate!

0
200
biletul ăla sigur
biletul ăla sigur
Timp de citit: < 1 minute

„Fii atent aici combinație, x pauză 2 final la Barcelona-Real Madrid și scot 800 de milioane. Și am băgat doar un milion, e biletul ăla sigur!”. Sau „Lua-le- familia în sabie ăstora de la Dinamo  au făcut penalty și îmi mănâncă meciul”.

  sună cunoscut?

Da, da, pun pariu (v-ați prins?) pe ce vreți voi  aveți cel puțin trei prieteni care bagă bani frumoși în bilete (sau poate chiar voi). Care oricum, nu aduc profitul la care vă așteptațiCei care pierd fie se ambiționează mai tare și mai bagă un bilet, fie se enervează și acuză echipelearbitrul și pe Doamne-Doamne de blatCei care câștigă prind gustul banului și mai bagă un bilet, pe o sumă evident mai mare. Și tu ai dat fail cu „biletul ăla sigur”? Nu te supăra, frate! 

Pariorii de pe lumea asta se împart de obicei în douăcei care bagă sume mari pe cote mai micideci mai accesibile (de aici vin șanse mai mari de câștigși cei care bagă sume modeste pe cote cât China. Acolo numai Doamne-Doamne și norocul scris în frunte te mai ajutăApropoăștia care ați pus la beție pe Hoffenheim, Leicester sau Poli Iași, cum e  fiți acționari la SpaceX? 

La prima vedere, da, pariurile sportive par  sunt o sursă safe de a face easy money în cel mai scurt timpdar probabil  nu vezi imaginea mai mare.

 După cum a zis un înțelept odată, „mingea e rotundă”, așa  nu poți  prevezi tot ce se poate întâmpla într-un meciFotbalul, ca orice sport de altfel, nu e despre statistici și cifre. Ce faci dacă bagi ca boul salariul (sau chiar alocațiamai știi?) pe o lună și te scoate meciul la care nu te gândeai? Nu mai zic de impozitele pe care le plătești după aia la ANAF. 

Also, pariurile sunt pentru ăia care sunt în stare  găsească un echilibru în viața lor. Nu-ți  nimeni cu Mjolnir în cap dacă pui și tu un bilet acolona, for fun, dar asta nu înseamnă  bagi toți banii în bilete, ca după aia  mai joci și pe datoriePariurile fără măsură sunt ca băutura în excescocaina și certurile cu femeiate distrugDacă chiar vrei  bagi, nu sparge banca, poți  câștigi ceva și cu 50 de lei, dacă ai noroc. 

Și, exact ca la FIFA, n-are rost  te oftici când pierziDacă chiar vrei  te descarci, sparge și tu ce PS4 ai prin casăoricum a ieșit PS5. 

Pe viitor, ai grijă de tine și de viața ta. A, și nu pune în perioada următoare marcator Eden Hazard, că-i infectat. 

Sursa foto: casepariurionline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here