Încă un spaniol părăsește corabia lui Dinamo! „Prea multe înșelăciuni”

0
231
Dinamo

Mulți au fost, puțini rămân! Dacă, în vară, exista senzația că Dinamo va renaște din propria-i cenușă, se dovedește acum că au fost doar iluzii deșarte. Din cauza salariilor neplătite, încă un jucător spaniol părăsește trupa din Ștefan cel Mare.

Este vorba de Rene Hinojo, portarul spaniol care a semnat în septembrie cu echipa „finanțată” de Pablo Cortacero.

Acesta a depus un memoriu la FIFA, și, din cauza neplătirii salariilor, contractul a fost reziliat automat. Rene a fost rezervă la meciul de vineri câștigat de Dinamo contra lui FC Argeș, scor 1-0. La scurt timp, acesta a avut un mesaj pe Instagram pentru șefii lui Dinamo, un mesaj extrem de acid.

„Astăzi s-a încheiat experiența mea la București.

A fost scurtă ca timp, dar foarte lungă și intensă ca experiență. Am ajuns acum trei luni, atras de un proiect ambițios, cu gândul de a juca în competițiile europene. Totul s-a șters, însă, odată cu promisiunile care nu s-au materializat niciodată.

Zi după zi… Au fost doar minciuni, prea multe minciuni, prea lungă perioada de așteptare și prea multă suferință pentru oamenii care sunt la club. Totul are o limită. Plec de la Dinamo și o fac fără resentimente, dar sunt obligat să spun ceva: directorul general de la Dinamo, spaniol (n.r. Alex Couto), a avut tupeul să spună că echipa nu avea nevoie de spanioli, ci de profesioniști. Aș spune doar un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, ci are destule.

Are mulți conducători obraznici care se gândesc doar să-și ascundă minciunile și nepriceperea, distrând cariera și munca celor și-au demonstrat profesionalismul ani de-a rândul. Nu plec fericit de la Dinamo, dar o fac mulțumit că am dat totul”, este mesajul lui Rene Hinojo pe rețeaua de socializare, alături de o poză de la prezentarea oficială.

Nu este singura persoană care a plecat recent de la Dinamo.

Jucătorii Borja Valle și Isma Lopez și-au reziliat contractele cu „câinii roșii”, tot în urma unor memorii la FIFA. Alături de aceștia, a plecat și Cosmin Contra, cel care le-a fost antrenor, mai mult sau mai puțin presat de Pablo Cortacero, acționarul majoritar.

Și încă se mai anunță plecări. Fundașul lateral Alexander Gonzalez urmează să părăsească în zilele următoare formația. Alți jucători, printre care Aleix Garcia, adus cu surle și trâmbițe de la Manchester City, va pleca, probabil, în perioada de mercato din iarnă.

În prezent, Dinamo este pe locul 12 în Liga 1, cu 12 puncte din 12 meciuri. Cel mai probabil, dacă tensiunile din club nu vor înceta, „câinii roșii” vor termina iar în play-out, la fel ca în ultimele trei sezoane.

Sursa foto: Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here