Incendiu la baza sportivă a celor de la FCSB! O persoană a decedat

0
804
Pompierii intervenind în cadrul unui incendiu (IMAGINE DESCRIPTIVĂ) / Sursa foto: ISU
Pompierii intervenind în cadrul unui incendiu (IMAGINE DESCRIPTIVĂ) / Sursa foto: ISU
Timp de citit: < 1 minute

Momente cumplite pentru FCSB, liderul din Liga 1. La baza sportivă a clubului, aflată în Berceni, a avut loc un incendiu soldat cu un deces!

Potrivit Digi 24, incendiul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, la primul etaj al unui complex de locuit din incinta bazei. ISU București Ilfov susține că au ars trei camere stil garsonieră și că au intervenit mai multe autospeciale.

Până să sosească echipajele ISU, circa 50 de persoane au fost evacuate. Totuși, s-a constatat un deces, dar și doi răniți.

„Incendiu la etajul unu, s-a desfăşurat în 3 camere, pe o suprafaţă de aproximativ 100m pătraţi. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor, unul fiind de terapie intensivă mobilă. Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital.

Cauza incendiului e în curs de stabilire, camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a declarat căpitanul ISU București Ilfov, Niculae Milcă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here