Infecția cu COVID i-a „adus” unui bărbat o erecție de trei ore. A murit la scurt timp

0
812

Un bărbat din Statele Unite a încetat din viață într-un mod cel puțin atipic. Fiind infectat cu COVID-19, acesta a suferit o erecție timp de trei ore, murind ulterior!

Potrivit Daily Mail, bărbatul avea 69 de ani și era din statul american Ohio.

Acesta a ajuns la spital după ce s-a infectat cu COVID-19. Fiind și obez, acesta a fost sedat și conectat la un ventilator mecanic, potrivit aceleiași surse. Situația s-a complicat după 10 zile, când plămânii pacientului au început să cedeze.

Medicii au apelat la o tehnică de urgență, întorcându-l pe bărbat cu fața în jos pentru ca plămânii să se poată umple cu aer. Asistentele l-au întors pe spate după 12 ore, când au observat minunăția de erecție apărută. Aceasta s-ar fi produs din cauza virusului, care a cauzat apariția unor cheaguri de sânge în zona penisului.

Pentru a-i „calma” organul genital, medicii au încercat să aplice gheață, fără succes.

În final, i-au drenat sângele din penis folosind un ac. Doar că, la scurt timp, plămânii americanului au cedat, acesta murind ulterior.

Cheagurile de sânge apărute în urma infectării cu COVID-19 sunt un fenomen cunoscut și totodată extrem de periculos. Acestea pot cauza chiar moartea pacientului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here