Instagram a dat verdictul: liber pentru toată lumea la „Swipe-up”

0
221
Swipe-Up
Timp de citit: < 1 minute

O schimbare majoră are loc în cadrul platformei de socializare Instagram: funcţia Swipe-up nu mai este limitată pentru conturile cu peste 10.000 de urmăritori. De astăzi, oricine poate folosi această opţiune pentru a împărtăşi cu prietenii sau familia link-uri din surse externe mult mai rapid.

Cum funcţionează? Foarte simplu:

Trebuie doar să faci un story, iar in meniul cu instrumente ai opţiunea de a introduce un link. Acolo inserezi o ştire, un clip muzical sau videoclip amuzant de pe TikTok. În momentul în care urmăritorii vor vedea „povestea”, vor putea accesa link-ul. Nimic mai simplu!

„Când am introdus prima dată funcţia Swipe-Up, funcţia era limitată pentru conturile verificate sau cele cu un anumit număr de urmăritori. Am ascultat feedback-ul comunităţii noastre care dorea, de asemenea, să împărtăşească lucruri care contează pentru prietenii şi familiile lor.

Indiferent de ceea ce vă interesează, de la gătit la voluntariat sau la cumpărături, acum aveţi o posibilitate să împărtăşiţi aceste lucruri în funcţia Stories- indiferent de numărul urmăritorilor pe care îi aveţi pe contul dumneavoastră”, a transmis echipa de dezvoltare a Instagram.

Sursa foto: Cocosolution

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here