IPJ Harghita: „Rugăm hoții să nu fure după ora 18:00”

0
213
IPJ Harghita

 IPJ Harghita le-au impus subalternilor un program de 12 ore, de luni până sâmbătă, între 06:00 – 18:00.

„Dacă totuși infractorii vor fi nesimțiți și nu vor înțelege că trebuie să opereze exclusiv în intervalul orar de mai sus și vor fi sesizate spargeri, tâlhării, violuri ș.a.m.d., polițiștii vor fi chemați de acasă să intervină”, este mesajul ironic postat pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

Reprezentanții Sindicatului Europol spun că această modificare a programului polițiștilor va fi în avantajul hoților de lemne, „principala îndeletnicire din zonă”.

„Acest model de „menegeri”, nu numai că își bat joc de polițiștii care după 12 ore vor trebui să doarmă îmbrăcați în uniformă pentru ca atunci când le sună telefonul să ajungă cât mai repede la caz, dar demonstrează că siguranța cetățeanului este un deziderat de fațadă. Nu știm care sunt interesele din spatele acestei decizii sau cine nu vrea polițiști în serviciu după ora 18:00 și în weekend, însă suntem convinși că va fi mare fericire în rândul celor care taie ilegal pădurea și exploatează materialul lemnos în mod fraudulos, principala îndeletnicire din zonă”, mai transmit sindicaliștii în postare.

„Să vedem dacă agreează astfel de decizii care pun în pericol cetățenii din mun. Toplița și încurajează infractorii să exploateze lipsa polițiștilor din teren”, precizează Sindicatul Europol, IPJ Harghita

sursă foto: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here