ÎPS Casian: „Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul. Lăsaţi, fraţilor, interpretările!”

0
661

ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, a transmis un mesaj pro-vaccin. Ierarhul îi îndeamnă pe oameni să asculte sfaturile medicilor, întrucât ei ne vor binele.

Așadar, în mesajul său, ÎPS Casian ne îndeamnă să nu ascultăm toate aberațiile și să-i ascultăm pe medici.

„Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, că tot e la modă văd, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul. Și de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte.

Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, preotul e făcut viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare”.

ÎPS Casian a mai spus că oamenilor le este frică de vaccin deoarece nu au informații. El i-a sfătuit să se informeze de la medici și preoți, dar nu și „de la persoane care nu sunt calificate în nimic”. Astfel, oamenii vor reuși să iasă din epidemie.

„Să vină copiii din nou să ia creionul în mână. Cum să scrie online un copil în clasa întâi, cum să scrie o scrisoare? Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinţilor, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă şi nu negativă”, a precizat ÎPS Casian.

Acum că ați citit care este recomandarea ÎPS Casian în legătură cu vaccinarea, vă recomand să o citiți aici și pe cea a ÎPS Vlasie, Mitropolitul Bisericii de Stil Vechi din România.

Sursa foto: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here