Iubire infinită: un câine și-a așteptat o lună stăpânul mort de COVID, în fața spitalului

0
309
câine

Exemplu de iubire necondiționată. Un câine și-a așteptat, în fața unui spital, stăpânul diagnosticat cu COVID-19. Însă câinele nu știa un lucru: la scurt timp de la internare, stăpânul a murit.

În luna noiembrie a anului trecut, bărbatul a fost internat în spitalul din orașul Nuevo Laredo, statul Tamaulipas, Mexic, după ce s-a infectat cu Coronavirus. Din păcate, la cinci zile după internare, bărbatul a pierdut lupta cu COVID-19.

În tot acest timp, acest câine a stat în fața unității medicale și a rămas acolo timp de o lună. Prezența câinelui în fața spitalului nu a scăpat neobservată de către caderele medicale. Acestea l-au numit pe patruped Covito, după COVID-19, și i-au oferit hrană și apă.

„Ne-a oferit multe momente de fericire în această perioadă dificilă și a câștigat inimile tuturor angajaților din spital”, a declarat șefa secției COVID a spitalului respectiv.

Povestea câinelui a ajuns la urechile Kendrei Hernández, reprezentanta unei asociații pentru drepturile animalelor din Texas. Femeia a mers în Mexic și l-a luat pe Covito cu gândul de a-l vaccina și a-i găsi o nouă familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here