Jaful perfect: bărbat arestat la 7 ani după un furt de un milion de euro

0
257

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitatea Săvinești, Neamț, urmărit în Franța pentru furt și tâlhărie calificată, a fost prins în localitatea natală.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost dat în urmărire în Franța pentru furt și tâlhărie calificată. În octombrie 2013, bărbatul, împreună cu alte persoane, având asupra lor arme, topoare și ciocane, ar fi pătruns într-un magazin de bijuterii din Paris. Potrivit procurorilor, ar fi sustras mai multe bunuri, bijuterii și ceasuri de lux, prejudiciul total depășind un milion de euro.

„La data de 8 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Neamţ, în colaborare cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti, au depistat un bărbat, de 30 de ani, din Săvineşti, care era urmărit la nivel internaţional. Bărbatul este cercetat pentru comiterea unor infracţiuni de furt şi tâlhărie calificată” informează un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău și pus sub arestare pentru 24 de ore. În cursul zilelor următoare, acesta urmează să fie prezentat în fața Curții de Apel pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Poliția Harghita roagă hoții să oprească furturile după ora 8, detalii aici!

Sursa foto: idevice.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here