Klaus Iohannis: „Vaccinul anti-COVID este singura șansă de a reveni la normalitate”

0
243

Într-o postare pe Facebook, Klaus Iohannis declară faptul că viitorul vaccin anti-COVID reprezintă singura șansă de a ne întoarce la normalitate, de a scăpa de pandemie și de toate restricțiile și regulile impuse: „Vaccinurile anti-COVID 19 au devenit speranța de a ne reîntoarce cât mai curând la normalitate și va trebui să fim pregătiți să le putem distribui echitabil” .

Află estimările în ceea ce privește prețul noului vaccin, dând click aici.

În aceeași postare pe rețeaua de socializare, președintele României a declarat:

„Am discutat astăzi cu miniștrii Sănătății, Apărării și Afacerilor Interne despre Strategia de vaccinare, care va fi supusă aprobării Consiliului Suprem de Apărare a Țării în perioada următoare. Din grupurile prioritare pentru vaccinare fac parte personalul din domeniul sănătății, din centre rezidențiale și medico-sociale, populația cu risc ridicat de evoluție severă în cazul infecției și personalul din domenii-cheie, esențiale bunei funcționări a societății. Vaccinarea se va realiza la locul de muncă pentru personalul din domeniul sănătății și prin centrele de vaccinare fixe și mobile, echipe mobile, rețeaua de medicină de familie și centre drive-through pentru celelalte categorii de populație. Ministerul Apărării va asigura gestionarea depozitului central, precum și a celor 6 depozite regionale, de unde se va face distribuția către centrele de vaccinare locale fixe și mobile.”

Oare este acest vaccin soluția pentru a scăpa de COVID? Oare toți cetățenii vor fi de acord cu administrarea acestui vaccin?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here