Liderul AUR, cu o mască neobișnuită în Parlament. „Este foarte regulamentară”

0
416
liderul AUR
Timp de citit: 2 minute

Parlamentarii proaspăt aleși au venit, luni, în Parlament, pentru a trece de etapa birocratică a preluării mandatului. Printre ei, și liderul AUR, George Simion.

Acesta s-a prezentat cu o mască neobișnuită: una de plastic, transparentă. Întrebat de reporteri dacă a avut probleme cu ea, viitorul deputat a negat.

„Este foarte regulamentară, ea este conformă. Domnul Ciolacu a fost impresionat de masca noastră și i-am promis că o să-i dau cadou și dumnealui o mască similară”, a afirmat liderul AUR, citat de Digi 24.

Pe lângă Simion, și alți parlamentari aflați la primul mandat au sosit la Palatul Parlamentului. Ce-i drept, au stat cam prost cu orientarea, dar e de înțeles, unii fiind pentru prima dată acolo.

Este și cazul lui Daniel Blaga, deputat ales din partea USR-PLUS.

„Deocamdată e zero (n.r. – orientarea în clădire), ce să spun, deocamdată a fost bine că sunt semnele și oamenii care ne ajută, dacă ar fi fără semne, nu aș ști, e prima oară, n-am mai fost aici”, mărturisește Blaga.

În Parlament, figuri vechi și noi

Nu au oferit declarații doar noii aleși. Cei care au avut mandate până la ultimele alegeri nu au ezitat să își „etaleze” promisiunile.

„Așa cum am promis, voi fi în continuare vocea oamenilor din București și din întreaga țară, mă voi alătură colegilor mei pentru a susține proiecte foarte benefice pentru români. Chiar dacă noi am câștigat alegerile, după cum ați văzut, puterea s-a împărțit între partidele care au pierdut aceste alegeri”, a declarat Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, în prezent senator ales din partea PSD.

La Palatul Parlamentului a apărut și fostul premier Ludovic Orban, care a fost ales ca deputat. „În acești patru ani voi face aceleași lucruri pe care le-am făcut de-a lungul carierei mele publice, voi servi românii cu bună-credință, dedicare și tot profesionalismul”, transmite Orban.

Dan Barna, în schimb, a părut să treacă de la promisiuni la… realizări.

„S-a mers mai repede, a fost mai puțin timp, cu circuitul, ceea ce arată un progres, efectul USR-Plus în Parlament, e clar”, afirmă deputatul reales USR-PLUS, citat de Digi 24.

Sursa foto: captură video Digi 24

George Simion s-a prezentat și la Palatul Cotroceni, alături de membrii AUR, la o întâlnire cu Klaus Iohannis. Ce a spus Diana Șoșoacă despre întâlnirea respectivă, aflați aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here