Liga 3: Bucovina Rădăuți bate la Pașcani, Foresta și Șomuz se încurcă

0
771
Bucovina Rădăuți, singura echipă suceveană care a luat toate punctele în etapa 11 din Liga 3 / Foto: Crai Nou
Bucovina Rădăuți, singura echipă suceveană care a luat toate punctele în etapa 11 din Liga 3 / Foto: Crai Nou
Timp de citit: < 1 minute

Reluarea meciurilor din Liga 3 a adus mai multe surprize, în special în cazul echipelor suceveme. Dacă Bucovina Rădăuți a învins-o în deplasare pe CSM Pașcani, Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni au „comis-o” acasă!

Bucovina Rădăuți a avut viață ușoară cu CSM Pașcani, pe care i-au învins cu 4-0. Stoian a fost one-man show, marcând un hattrick în minutele 45, 62 și 78 (primele două goluri din penalty). În minutul 81 Vișinar a închis tabela.

Nu același lucru se poate spune despre Foresta Suceava, care a primit vizita celor de la Ceahlăul. În ciuda faptului că nemțenii au ratat un penalty de două ori prin Barb (s-a repetat), au dat lovitura în minutul 75, Botezatu marcând unicul gol al partidei.

Șomuz Fălticeni a jucat în deplasare, contra celor de la SJ Vaslui. În ciuda faptului că vasluienii au avut ocazii cu duiumul, tabela a rămas intactă, ceea ce reprezintă un nou pas greșit pentru Șomuz.

În etapa 12 din Liga 3, Seria I, Șomuz Fălticeni va juca acasă cu CSM Pașcani, în timp ce vom avea un derby sucevean, Bucovina Rădăuți-Foresta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here