Liga 3: Șomuz Fălticeni învinge Miroslava cu 3-0. Victorie pentru Rădăuți, egal pentru Foresta

0
786

Sâmbătă, de la ora 17, a avut loc etapa 14 din Liga 3. În Seria 1, Șomuz Fălticeni a învins Știința Miroslava cu 2-0, Foresta Suceava a terminat la egalitate, 0-0 cu Hușana Huși, iar Bucovina Rădăuți a învins Ceahlăul cu 1-0, urcând înapoi pe primul loc.

În ciuda unui gazon îmbibat cu apă, Șomuz Fălticeni a reușit un meci extraordinar cu Miroslava, liderul din acel moment al clasamentului.

Enciu a deschis scorul pe finalul primei reprize, din lovitură de la 11 metri. Din acel moment nu au mai existat mari evenimente până în minutul 70, când Toukam a fost eliminat pentru două „galbene”, lăsând gazdele în 10. Totuși, fălticenenii au majorat avantajul în minutul 76, când șutul lui Enciu a lovit transversala dar a trecut de linia porții. Pe final, gazdele au mai marcat o dată, iar meciul s-a terminat cu scorul de 3-0.

Foresta Suceava a avut o deplasare grea la Hușana Huși. Pe tot parcursul meciului au existat puține ocazii clare de ambele părți, pe final Foresta căutând să țină de minge. „Galben-verzii” au cerut un penalty pe finalul meciului, dar arbitrul nu a considerat că a existat o intervenție neregulamentară, scorul rămânând 0-0.

Bucovina Rădăuți continuă seria bună, învingând Ceahlăul cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Antonesei, în minutul 20, după o lovitură liberă executată impecabil de la circa 20 de metri.

În etapa 15 din Liga 3, în Seria 1 Foresta va primi vizita celor de la Bradu Borca, liderul Bucovina Rădăuți va juca acasă cu Dante Botoșani, iar Șomuz se va deplasa la Piatra Neamț pentru meciul cu Ceahlăul.

Clasamentul din Seria 1:

  1. Bucovina Rădăuți 29 p
  2. Foresta Suceava 27 p
  3. Știința Miroslava 26 p
  4. Ceahlăul Piatra Neamț 25 p
  5. Șomuz Fălticeni 24 p
  6. Hușana Huși 22 p
  7. Sporting Juniorul Vaslui 17 p
  8. Dante Botoșani 16 p
  9. Bradu Borca 9 p
  10. CSM Pașcani 5 p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here