Liga 3: Șomuz pierde la Ceahlăul, Foresta urcă pe primul loc

0
536
Șomuz Fălticeni pierde în deplasare la Ceahlăul Piatra Neamț / FOTO: Adrian Mîțu
Șomuz Fălticeni pierde în deplasare la Ceahlăul Piatra Neamț / FOTO: Adrian Mîțu
Timp de citit: 2 minute

Sâmbătă s-a desfășurat etapa 15 în Seria 1 din Liga 3. Capul de afiș a fost meciul dintre Ceahlăul Piatra Neamț și Șomuz Fălticeni. Foresta Suceava a jucat acasă cu Bradu Borca, în timp ce Bucovina Rădăuți a primit vizita lui Dante Botoșani.

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru Șomuz.

Ceahlăul a deschis scorul în minutul 12 prin Andrei Mateiciuc, cu o execuție perfectă de la circa 20 de metri. În minutul 27, gazdele și-au mărit avantajul prin Pîntea, care a șutat din prima din centrarea pe jos a aceluiași Mateiciuc. Niciuna dintre echipe nu și-a mai creat ocazii periculoase, așa că nemțenii au intrat cu un avantaj de două goluri la cabine.

Minutul 49 a adus o ocazie uriașă pentru Ceahlăul. Pîntea a lovit bara dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri. Șomuz putea reduce din diferență, dar lovitura de cap a lui Dohotaru a fost imprecisă. Tot gazdele au fost cele care au marcat, după ce Pîntea a driblat portarul și a reușit dubla, asigurând cele trei puncte pentru nemțeni.

Bucovina Rădăuți s-a văzut condusă acasă încă din minutul 5, când Dante Botoșani a deblocat tabela, acesta fiind scorul pauzei. Abia în minutul 70 Bucovina a egalat, după golul lui Plămadă.

Foresta s-a trezit relativ târziu în meciul contra celor de la Bradu Borca.

După o primă repriză fără goluri, Cerlincă a deschis scorul în minutul 51. 5 minute mai târziu, „galben-verzii” au dus scorul la 2-0 după reușita lui Martin. Cu această victorie, Foresta a urcat pe primul loc în Seria 1.

În etapa 16 din Liga 3, în Seria 1 Foresta Suceava va juca în deplasare la SJ Vaslui, în timp ce Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți vor disputa meciul direct.

Clasament Seria 1:

  1. Foresta Suceava 30 p
  2. Bucovina Rădăuți 30 p
  3. Ceahlăul Piatra Neamț 28 p
  4. Știința Miroslava 26 p
  5. Hușana Huși 25 p
  6. Șomuz Fălticeni 24 p
  7. Sporting Juniorul Vaslui 20 p
  8. Dante Botoșani 17 p
  9. Bradu Borca 9 p
  10. CSM Pașcani 5 p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here