Lovitură de imagine: TikTok, sponsor global al EURO 2020!

0
186
EURO 2020 va avea loc între 11 iunie-11 iulie 2021 / Sursa foto: Profimedia
EURO 2020 va avea loc între 11 iunie-11 iulie 2021 / Sursa foto: Profimedia
Timp de citit: 2 minute

UEFA încearcă să popularizeze cât mai mult Campionatul European de fotbal, amânat din 2020 pentru acest an. Astfel, forul a anunțat că TikTok va fi sponsorul global al EURO 2020!

EURO 2020 va fi un turneu cu adevărat special. Va fi găzduit de 12 țări, printre care și România.

„TikTok va oferi un loc în care fanii fotbalului îşi pot urmări creatorii preferaţi, pot împărtăşi cel mai bun conţinut fotbalistic de pe TikTok şi îşi pot crea propriile momente speciale, captând reacţii şi sărbătoriri în jurul turneului”, arată UEFA într-un comunicat.

Atât rețeaua de socializare, cât și forul continental de fotbal vor pune umărul la „lansarea unei serii de funcţionalităţi, inclusiv efecte ale realităţii augmentate, Hashtag Challenges, videoclipuri live şi sunete”, se mai arată în comunicatul respectiv. În plus, TikTok va avea acces la biblioteca UEFA, astfel încât ne așteptăm la materiale de calitate pe durata turneului.

În plus, chiar și EURO 2020 își va deschide un cont pe renumita platformă de socializare.

Acest parteneriat va oferi TikTok vizibilitate la programele live cu toate partidele EURO 2020, pe toate canalele TV din Europa.

Competiția, amânată anul trecut, va fi găzduită și de România. La București se vor juca patru meciuri: trei în grupe (Austria-Macedonia de Nord, Ucraina-Macedonia de Nord și Ucraina-Austria) și una în optimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here