„Mâncătorul de femei” și-ar fi ucis ultima soție fiindcă dădea „inimioare” pe Facebook

0
233
mâncătorul de femei
Timp de citit: 2 minute

Cazul lui Vasile Lavric, cel cunoscut drept „mâncătorul de femei”, a intrat din nou în atenția publicului. Rădăuțeanul ar fi omorât patru femei, care i-au fost și soții sau concubine. Totuși, el e arestat și acuzat doar pentru ultimul omor.

Toate astea, în condițiile în care nu s-a descoperit până acum niciun cadavru.

Procurorul de caz e ferm convins că Vasile Lavric e în spatele morții fostei sale soții, Aurica Lavric. Chit că nu existe probe directe care să ducă la el, cercetările au adus la lumină un aspect cel puțin interesant.

Potrivit Monitorul de Suceava, „mâncătorul de femei” începuse să fie din ce în ce mai gelos pe ultima sa consoartă Aurica Lavric (născută Bodnărescu), cu care era căsătorit din 2015. Localnicii au contribuit mult la scenariile pe care și le făcea acest „Dincă de Moldova”, spunând că noua lui soție n-ar fi tocmai „ușă de biserică”.

Filmele pe care și le făcea Lavric ar fi putut avea temei, întrucât Aurica stătea foarte mult pe telefon.

Ba chiar copiii i-au spus că soția ar vorbi pe Facebook cu alți bărbați, trimițându-le „inimioare”. La aceste crize de gelozie s-ar putea adăuga și faptul că Vasile Lavric nu avea un telefon modern și nici acces la rețelele sociale. Așadar, frustrările criminalului din Rădăuți ar fi putut veni din faptul că nu putea controla activitatea online a soției.

Aurica Lavric ar fi murit de mâna soțului ei, Vasile, pe 10 iunie 2020. Acesta ar fi mințit ulterior copiii și apropiații, spunând că femeia a plecat fie în Italia, fie la rude la țară. Despre celelalte soții care ar fi fost ucise de „mâncătorul de femei” nu se precizează nimic în dosar.

Sursa foto: stirisuceava.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here