Marcel Ciolacu, din alt film: „Jandarmii au târât bătrânii afară din biserică!”

0
178
Marcel Ciolacu
Timp de citit: 2 minute

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a oferit o declarație cel puțin controversată. Într-un interviu acordat celor de la Mediafax, acesta susține, foarte sigur pe el, că jandarmii i-au dat afară cu forța pe bătrâni din biserici.

„Vă spun sincer că m-au impresionat acele imagini cu bătrânii târâți de jandarmi afară din biserică. Nu trebuia să se ajungă la așa ceva. Dacă există un dialog cu reprezentanții tuturor cultelor religioase, așa cum de altfel am mai propus, cu siguranță s-ar fi găsit înțelegere și o cale de mijloc, sigură. Domnii Orban și Iohannis trebuie să înțeleagă că nici chiar comuniștii nu au putut să le interzică oamenilor credința”, este declarația liderului social-democrat.

„În loc să ia măsuri pentru ca școala să se desfășoare în condiții de siguranță, ei le-au închis. La fel cu piețele. Le-au închis”, acuză Marcel Ciolacu.

Printre altele, Ciolacu a fost întrebat ce i-ar transmite lui Klaus Iohannis. Și nu a ezitat să răspundă.

„Știți ce i-aș spune? Domnule președinte, fii om! Dă dovadă de omenie! Nu te mai juca cu viețile românilor! Lasă copiii la școală, credincioșii să meargă la Biserică. Celor infectați, dă-le o șansă. Salvează vieți! Fii președintele României, nu șeful lui Orban și Turcan!”, e mesajul președintelui Camerei Deputaților pentru șeful statului.

Sursa foto: capital.ro

Cu ceva timp în urmă, Ioan Stan, senator PSD, declara că actualul guvern este mai periculos decât COVID-19. Găsiți declarația sa aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here