Mare brânză! Bărbat bătut cu lopata de paznicii unui magazin pentru că ar fi furat cașcaval

0
308
Bărbat bătut cu lopata după ce ar fi furat opt role de cașcaval
Bărbat bătut cu lopata după ce ar fi furat opt role de cașcaval
Timp de citit: 2 minute

București, „țara minunilor”! Un bărbat din Capitală a fost bătut cu lopata de agenții de pază dintr-un magazin, pe motiv că ar fi furat câteva role de cașcaval.

Întâmplarea parcă extrasă din filmele de comedie a avut loc într-un supermarket din București.

Acolo, o persoană a fost bătută crunt de agenții de pază, pentru un presupus furt… de cașcaval (la propriu, nu în sensul de argou). Libertatea relatează că agenții l-au bătut pe individ cu o lopată. Imaginile incidentului au ajuns și pe internet.

SSG, firma de pază angajată pentru acel magazin, a emis un comunicat prin care își exprimă poziția față de incident. În comunicatul respectiv se precizează că ar fi vorba de „o grupare care operează în zona Militari, dar datorită reacției rapide nu au putut sustrage din magazinul în cauză”.

„Unul părăsea magazinul cu marfa sustrasă, iar un altul era în interior” și „sustrăsese mai multe produse (8 role de cașcaval) pentru revânzare”, mai spun cei de la SSG în comunicat.

În final, se arată faptul că paznicii violenți au rămas cu contractele reziliate. De asemenea, Poliția Capitalei susține că a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. Polițiștii mai specifică faptul că „evenimentul a avut loc în luna ianuarie, într-un magazin din sectorul 6”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here