Maria Grapini „ia de bun” un pamflet de la TNR și amenință cu tribunalul

0
206
Maria Grapini
Timp de citit: 2 minute

Cei de la Times New Roman sunt cunoscuți pentru articolele lor de tip pamflet, care amuză o țară întreagă. Totuși, probabil că doamna Maria Grapini nu a auzit de ei.

Europarlamentarul PPUSL s-a ofensat după un astfel de articol, care era scris chiar despre ea.

Articolul este intitulat „La orgia gay din Bruxelles era și Grapini, care a înțeles că era concert de orgă”. În ciuda tentei de ironie din titlu, Maria Grapini a luat de bun articolul, considerându-l o știre serioasă, și și-a vărsat nervii în comentarii.

„Daca nu veti sterge aiureala postata si nu veti dezmiti va voi da in judecata! Stiti bine ca exista lege pentru stiri false!”, sună comentariul fostului ministru delegat pentru IMM-uri. Reacția celor de la Times New Roman nu a întârziat să apară, legându-se de greșeala lui Grapini din comentarii.

„Prin prezenta dăm o dezmiţire, ca să nu ne vedem l-a tribulan”, scrie TNR pe Facebook, afișând o captură de ecran cu comentariul europarlamentarului.

„«Eu am venit pentru un concert de orgă aici», le-a spus Grapini polițiștilor belgieni. «Eu am auzit că aici se ține o orgie și am considerat că va fi un concert special, care nu trebuie ratat. Adică un concert nu doar cu o singură orgă, ci cu mai multe. Mai multe orgi, deci o orgie. Sunt extrem de dezamăgită că poliția a anulat orgia».”, este un fragment din pamfletul celor de la TNR despre Maria Grapini.

Sursa foto: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here