Martorii exploziei din Burdujeni: „am crezut ca e razboi!”

0
228
explozie Burdujeni
explozie Burdujeni

In dimineata zilei de luni, 5 decembrie, o explozie a afectat un bloc din cartierul Burdujeni, al judetului Suceava. In jurul orei 4:00, pe fondul unei scapari de gaze, intr-un apartament de la etajul 3 al blocului s-a produs o explozie ce a afectat intreaga cladire.

Un barbat in varsta de 60 de ani, proprietarul apartamentului, a suferit mai multe fracturi si artusi pe 80% din suprafata corpului. In total 4 persoane au fost ranite, fiind transportate la spital.
Locatarii blocului au fost evacuati, echipa mixta care a efectuat analiza blocului declarand ca a fost afectata structura de rezistenta a blocului.

Martorii evenimentului tragic au crezut ca sunt bombardati: „am auzit un zgomot infernal. Nu-l pot asocia cu nimic, credeti-ma. O bubuitura puternica, am simtit ca-mi plesneste capul […] Am iesit in pijamale afara. Am crezut ca vin rusii.” citeaza surse ale Monitorul de Suceava.

Vor fi acordate ajutoare financiare si spatii de cazare pentru cele 28 de familii din cele 16 aparatemente afectate de explozie.

Sursa: Monitorul de Suceava

Sursa foto: News Bucovina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here