Mihaela, fata dispărută din Mălini, a fost găsită!

0
6845
Mihaela, tânăra din Mălini care a dispărut, a fost găsită
Mihaela, tânăra din Mălini care a dispărut, a fost găsită

Povestea Mihaelei, fata din Mălini care a dispărut zilele trecute, are un deznodământ fericit. Fata a fost găsită!

Vestea bună a fost făcută pe Facebook. „Mulțumim frumos pentru distribuiri, fata a fost găsită!”, sună anunțul făcut public pe rețelele de socializare.

Reamintim că vineri s-a raportat dispariția Mihaelei, o tânără de 14 ani din comuna Mălini, județul Suceava. Conform surselor noastre, în urma unor certuri cu familia, fata a fugit tocmai în Vaslui, la iubitul ei.

„Mă adresez locuitorilor comunei Mălini și nu numai. A dispărut de ieri dimineață și nu reușim să o mai găsim. Numele ei este Mihaela, poartă blugi albaștri, hanorac albastru, geacă neagră și un ghiozdan tot negru, și are aproximativ 1,55 înălțime. Poliția o caută, însă poate a văzut-o cineva, prin centru, pe o stradă, la un magazin, ne-ar ajuta enorm. Vă rugăm, dacă o vedeți sau ați văzut-o, dați-mi un mesaj sau sunați la numărul 0747690189 și la 112. Mulțumim”, scria vineri pe rețelele sociale familia Mihaelei.

Ne bucurăm că fata este vie și în siguranță, și mulțumim tuturor celor care au dat mai departe vestea dispariției sale, astfel încât a fost găsită!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here