Mortul din Iași care a venit acasă la 8 zile de la înmormântare, declarat viu de judecători

0
1912
Gabriel Luca, „mortul viu” din Iași / Sursa foto: Ziarul de Iași
Gabriel Luca, „mortul viu” din Iași / Sursa foto: Ziarul de Iași
Timp de citit: 2 minute

Caz închis în ceea ce privește „mortul viu” din Iași! Judecătoria din Răducăneni a admis în mod oficial că bărbatul trăiește, așadar își va putea reface actele de identitate.

Gabriel Luca, bărbatul din comuna ieșeană Costuleni care a uimit o țară întragă prin pățania sa, e la 30 de zile de întoarcerea „în rândul viilor”. Chiar dacă instanța a hotărât că bărbatul e în viață, hotărârea nu e definitivă, expirând în 30 de zile. Dacă Primăria Răducăneni nu va ataca decizia cu recurs, bărbatul de 52 de ani va „învia” și oficial, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Cu câteva luni în urmă, cazul lui Gabriel Luca a uluit opinia publică.

În luna octombrie, acesta a plecat de acasă pentru a lucra la o stână, fără a oferi informații referitoare la locație sau la durata plecării. Îngrijorându-se, familia l-a dat dispărut la Poliție pe 25 octombrie. Coincidența face ca un bărbat cu semnalmentele lui Gabriel Luca să fie găsit înecat în Jijia și găsit de familie. Aceasta l-a înmormântat, cu convingerea că e bărbatul pe care l-au dat dispărut.

Doar că, la 8 zile de la înmormântare, s-a produs minunea și „a înviat mortul”. Auzind de cele întâmplate, Gabriel Luca s-a întors acasă, spre uimirea membrilor familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here