(FOTO) Muncitorii de pe centură au umilit un câine, vopsindu-l cu spray

0
169
Timp de citit: < 1 minut

Cruzimea unora nu are limite. Așa se face că muncitorii care lucrau astăzi pe centura ocolitoare a municipiului Satu Mare au decis să se „distreze” cumva, vopsind cu spray un câine.

Spray-ul cu care a fost vopsit câinele era folosit pentru realizarea marcajului rutier. Când au fost luați la rost pentru această faptă umilitoare asupra patrupedului, muncitorii au încercat să se apere, dând vina unii pe alții.

Sperăm ca cei din conducerea firmei la care lucrează îi vor trage la răspundere pentru fapta lor. Oare cu ce a greșit acel câine? A greșit apropiindu-se prea mult de acești indivizi răi, fără iubire față de necuvântătoare? Greșeala a fost a lucrătorilor. care pur și simplu nu pot mai mult. Atât i-a dus mintea.

Și ne mai întrebăm de ce în România este foarte des întâlnită violența asupra animalelor. Asemenea fapte merită să fie aspru pedepsite de lege. Însă, la momentul actual, legislația românească nu are asemenea legi care să apere animalele. Motiv de bucurie pentru „iubitorii” acestor fapte.

Sursa foto: presasm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here