Municipiul Suceava, în pericol de a reintra în zona roșie. Vezi care sunt noile restricții!

0
231
Suceava

Datorită creșterii rapide a cazurilor de infecție cu Coronavirus, municipiul Suceava riscă să intre din nou în „zona roșie”, fapt ce va aduce restricții severe.

Numărul cazurilor confirmate de infectări a crescut semnificativ de la o zi la alta. Astfel, vineri, 22 ianuarie, incidența infectărilor la mia de locuitori a ajuns la 2,91 fără focare și 2,97 cu focare.

Dacă acest progres al infectărilor va continua la fel și zilele viitoare, municipiul reședință de județ riscă să intre în scenariul roșu chiar de la începutul săptămânii viitoare.

În prezent, numărul localităților sucevene care se află în „zona roșie”, deoarece depășesc limita de 3 infectări la mia de locuitori, este de 11.

Aceste localități sunt: Adâncata (incidență de 3,64 la mia de locuitori), Bogdănești (incidență de 3,15 la mia de locuitori), Burla (incidență de 4,73 la mia de locuitori), Ipotești (incidență de 3,83 la mia de locuitori), Milișăuți (incidență de 3,20 la mia de locuitori), Moldovița (incidență de 3,08 la mia de locuitori), Rădăuți (incidență de 4,06 la mia de locuitori), Satu Mare (incidență de 3,76 la mia de locuitori), Todirești (incidență de 3,24 la mia de locuitori), Vicovu de Jos (incidență de 3,30 la mia de locuitori) și Volovăț (incidență de 4,75 la mia de locuitori).

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 localități, patru nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 10 au câte un caz în evoluție, 36 au sub cinci cazuri în evoluție, 33 au sub zece cazuri în evoluție, iar 31 au peste zece cazuri în evoluție.

În județul Suceava sunt 1462 de cazuri de infecție Covid-19 în evoluție.

Sursa foto: forbes.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here