Nici bine n-a început, că se termină! Chelsea, City și Atletico vor să iasă din Superligă

0
554

UPDATE: Alături de Chelsea, și Manchester City și Atletico Madrid ar vrea să iasă din Superliga Europei. Talksport afirmă că echipele fondatoare vor avea o întrunire în această seară, în care se va discuta desființarea Superligii Europene.

Știrea inițială:

Cu toate că abia s-a concretizat ideea Superligii Europei, totul se poate termina chiar înainte de startul competiției. Chelsea s-ar pregăti deja să se retragă dintre echipele fondatoare!

Bomba momentului în fotbal vine la doar două zile după ce formația de pe Stamford Bridge, alături de alte 11 echipe, a anunțat că va pune bazele Superligii Europei.

Potrivit BBC, Chelsea ar fi primul club care ar fi cedat presiunilor puse de UEFA, FIFA, dar și de majoritatea microbiștilor din Europa. Se zvonește că britanicii deja pregătesc formalitățile pentru a ieși din Superligă, mai ales după ce fanii echipei au protestat vehement în afara Stamford Bridge. Aceștia, în număr de aproape 1.000 de oameni, s-au adunat la stadion înaintea partidei cu Brighton din Premier League.

Mai mult de atât, Bleacher Report Football scrie că și Manchester City s-ar pregăti să părăsească competiția. Totuși, nu există alte informații concrete în acest sens. Reamintim că atât City, cât și Chelsea și Real Madrid se află în pericol de a fi eliminate din Champions League, din cauza implicării în Superliga Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here