Nu se lasă! Un bărbat se chinuie de 17 ani să-și ia permisul, a picat sala de 192 de ori

0
21795
Un bărbat a picat sala de 192 de ori, încercând să-și ia permisul / Imagine sugestivă
Un bărbat a picat sala de 192 de ori, încercând să-și ia permisul / Imagine sugestivă
Timp de citit: 2 minute

Așa arată perseverența! Un bărbat din Polonia încearcă din răsputeri, de 17 ani, să își obțină permisul de conducere. În tot acest timp, a picat examenul teoretic de 192 de ori.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a profitat de faptul că în Polonia nu există o limită a numărului de examene auto, potrivit TVP Łódź, citat de Libertatea.

„Amatorul de examene” locuiește în Piotrków Trybunalski și se poate mândri că deține recordul absolut la Centrul Provincial de Trafic Rutier din zona sa. Ba chiar a devenit vedetă la WORD, departamentul unde se susțin examenele teoretice auto.

„Cu toții îi dorim să promoveze examenul teoretic. Poate că, odată ce a făcut acest lucru, va trece examenul practic la prima încercare”, spune un angajat al WORD din Piotrków Trybunalski.

Bărbatul avea 33 de ani când și-a încercat pentru prima dată norocul și a picat sala. De atunci, regulile examenului s-au tot schimbat. În prezent, testul respectiv are 32 de întrebări, la care se acordă un anumit punctaj, de la unu la trei. E nevoie de 68 de puncte ca să „treci” sala, maximul fiind de 74. Timpul alocat rezolvării întrebărilor e de 25 de minute.

„Recordmanul” a cheltuit în 17 ani, în încercarea de a-și lua permisul, 6.000 de zloți, ceea ce înseamnă puțin peste 1.300 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here