O asistentă a suferit reacții adverse severe, după ce s-a vaccinat anti-COVID

0
172
O asistentă
Timp de citit: < 1 minute

În urma vaccinării anti-coronavirus, o asistentă a avut de suferit! Aceasta a fost internată în spital, fiind sub tratament de miercuri.

O asistentă din Alaska a primit noul vaccin contra virusului COVID. După ce i-a fost administrat, aceasta a suferit o reacție adversă, intrând în șoc anafilactic. Practic, aceasta prezentat simptome precum repirație îngreunată, înroșirea feței și palpitații ale organului inimii. Chiar dacă ar fi reprezentat efectul unei alergii medicamentoase, nu se cunoaște însă sigur dacă este adevărat.

Specialiști medicali, precum și compania Pfizer, care a brevetat vaccinul, confirmă faptul că două cazuri asemănătoare au fost regăsite și în Marea Britanie. Cele două persoane vaccinate, din mediul medical, au prezentat același șoc anafilactic. Pe lângă acest fapt, compania a asigurat o analiză a reacției femeii, totodată precizând că vor monitoriza cu grijă „toate raportările legat de reacții alergice grave de după vaccinare”.

Femeia a fost internată în spital pe perioada nopții și va fi externată probabil în cursul zilei de astăzi. Cu toate că a suferit reacții adverse, femeia a spus că este bucuroasă că a reușit să îi fie administrat vaccinul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here