O femeie cu COVID a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate

0
244
Timp de citit: < 1 minute

Caz șocant la spitalul COVID „Victor Babeș” din Capitală. Aseară, conducerea spitalului a anunțat Poliția Capitalei cu privire la moartea unei paciente infectate cu COVID. Însă acest deces ar fi fost provocat de o dezintubare neintenționată, făcută de un brancardier.

Deși infectată cu coronavirus și în stare gravă, femeia ar fi fost dezintubată de un brancardier, care însă trebuia să facă această procedură în cazul unui pacient care murise, potrivit surselor Digi24.

Așadar, dintr-o aparentă confuzie, el a greșit persoana pe care a deconectat-o de la aparate. A deconectat-o pe femeia vie în loc să deconecteze un alt bărbat mort.

„În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.”

Anchetatorii efectuează cercetări la această oră, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă şi necropsia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here