O femeie însărcinată a fugit de acasă după ce a fost bătută de soț

0
1109
femeie însărcinată
Timp de citit: 2 minute

O femeie însărcinată din Suceava cerut ajutorul Poliției sâmbătă seară, după ce ar fi fost lovită de soț.

După tot incidentul, în care bărbatul a lovit-o și a răvășit bunurile din casă, femeia insărcinată a fugit din apartamentul în care era, fiind găsită de polițiști afară.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor neînțelegeri mai vechi, bărbatul de 27 de ani a lovit-o pe soția sa cu palma în zona capului și a tras-o de păr, după care a răvășit mai multe bunuri prin locuință. Persoanele implicate în eveniment au fost conduse la sediul Poliției municipiului Suceava, pentru a fi audiate.

Concluzia polițiștilor a fost că există risc pentru integritatea mamei însărcinate, astfel că, după informarea procurorului de serviciu, a fost emis un ordin de protecție provizoriu valabil 5 zile. Soțul nu are voie să se mai apropie de soția sa, cel puțin pe perioada ordinului provizoriu.

Femeia a fost îndrumată spre instanța de judecată, dacă dorește ordin de protecție pe un termen mai lung. În cele din urmă, aceasta a depus plângere împotriva soțului său, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Din constatările polițiștilor, cei doi soți sunt domiciliați în Verești dar locuiesc fără forme legale într-un apartament de pe strada Grigore Ureche din municipiul Suceava.

Polițiștii urmau să ia măsuri față de cei doi și în baza OUG 97/2005, privind evidența, domiciliul și actele de identitate ale cetățenilor români.

Sursa foto: falticenionline.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here