O fiică trimisă la exorcizare și-a omorât brutal mama – a înjunghiat-o de 100 de ori

0
170
exorcizare
Timp de citit: 2 minute

O tânără din Australia, pasionată de filmele horror, și-a ucis mama după ce a înjunghiat-o de peste 100 de ori, apoi a decapitat-o, într-un acces de furie. Femeia în vârstă de 27 de ani a fost găsită nevinovată de crimă, potrivit unui tribunal din statul New South Wales. În schimb a fost găsită vinovată pentru omor prin imprudenţă.

Rita Camilleri, o femeie în vârstă de 57 de ani, a fost ucisă cu cruzime de propria fiică. Aceasta a plătit 2.000 de dolari pentru ca fiica ei să fie trimisă la exorcizare ca să scape de obsesia pentru filmele horror. Avocatul tinerei susține că suferă de autism, dislexie și alte tulburări mintale care au împins-o să-și mutileze mama, apoi să o ucidă, așa cum a văzut în filmele de groază, scrie New York Post.

Judecătorii au fost nevoiți să asculte, timp de șapte zile, detaliile privind crima îngrozitoare. Ulterior, aceștia au aflat că Jessica era pasionată de filmele horror precum „Texas Chainsaw Massacre” și „Jeepers Creepers”. Sora tinerei a declarat că aceasta revedea scenele violente, în special momentele în care victimele erau mutilate. Psihiatrul criminalist David Greenberg a mărturisit de Camilleri că era conștientă că își ucide mama. Însă tulburările sale mintale și exorcizarea la care a luat parte au împiedicat-o să-și controleze furia.

Camilleri le-a declarat inițial procurorilor că a acționat în legitimă apărare. A recunoscut că ideea crimei i-a venit după ce a revăzut unul dintre filmele preferate. „Îmi aduc aminte când am înjunghiat-o. Nu mă puteam opri”, a fost declarația femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here