O învățatoare a jucat banii din fondul clasei la păcănele

0
316
Timp de citit: 2 minute

O învăţătoare din Râmnicu Vâlcea a fost suspendată şi este la un pas de a fi exclusă din învăţământ. Aceasta a jucat banii din fondul clasei la păcănele. Conducerea școlii a strâns o lungă listă de acuzații, de la furt din magazine până la dependența de jocuri de noroc.

Pe reţelele de socializare au apărut mai multe imagini cu femeia care fura o jucărie dintr-un mall din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea.

După acest incident cu fondul clasei, părinţii copiilor au început să se plângă. I-au reproșat acesteia comportamentul faţă de copii iar unii i-au spus directorului că i-au împrumutat cel puţin 2.000 de euro, bani pe care au aflat că i-ar fi pierdut la jocuri de noroc. Ana Ivănescu, părinte: “Sunt mulţi părinţi care nu vor să spună, dar mulţi o să spunem. Am convins un tătic care a dat 1.000 de euro”.

Reprezentanţii şcolii ştiau de 4 ani că femeia este dependentă de jocurile de noroc. A fost de patru ori şi în comisia de disciplină, din alte motive: absențe de la ore, limbaj nepotrivit la adresa elevilor și furtul banilor din fondul pentru manuale auxilare.

Banii au fost înapoiați de soțul învățătoarei, care a primit până acum doar sancțiuni financiare.

Ion Gheorghinaru, director Școala nr. 13: “Niciunul dintre părinţi nu avea curajul să vină să depună o plângere în care să spună ce se întâmplă. Şi în condiţiile acestea, nu puteam să facem nici măcar o anchetă sau să luăm măsuri disciplinare destul de puternice. Urmarea va fi clar desfacerea contractului de muncă cu nişte articole care nu o să îi facă cinste niciodată”.

Comisia de disciplină a școlii urmează să ia o decizie în acest caz săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here