O șoferiță care a lovit mortal două fete pe trotuar a declarat că a încurcat pedalele

0
1463

Doi copii au murit, sâmbătă, 27 februarie, după un accident auto produs în cartierul Andronache din Bucureşti. O femeie de 56 de ani a provocat accidentul întrând pe trotuar, cu scuza că a încurcat pedalele. Aceasta fost audiată trei ore de polițiștii de la Brigada Rutieră.

Șoferița le-a declarat polițiștilor că a pierdut controlul volanului pentru că nu conducea prea des și a încurcat pedalele.

Față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă. Femeii i-au fost prelevate probe biologice, medicii legiști urmând să stabilească dacă a consumat alcool. Polițiștii care au vizionat imaginile de pe camerele video care au înregistrat accidentul au spus că mașina a venit cu viteză foarte mare.

După accident, șoferița de 56 de ani, care a întrat pe trotuar, și pasagerul din mașina avariată au fost transportați la Spitalul Pantelimon. Ei susțin că au fost loviți de martorii care au asistat la tragedie. Autoritățile au precizat, sâmbătă, că sunt făcute cercetări și în acest caz, pe lângă cele privind accidentul, „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here