O suceveancă și fiul ei de numai 6 ani au murit intoxicați în Italia

0
190
Timp de citit: 2 minute

O femeie în vârstă de 36 de ani din Suceava și fiul ei de numai 6 ani au murit în locuința primită de la o parohie din Italia.

Femeia a lucrat mai mulți ani ca și îngrijitoare de bătrâni, însă de ceva timp rămăsese fără serviciu. A primit găzduire într-una din camerele parohiei San Martino din Italia pentru ea și fiul ei, Francesco. Aceștia foloseau pentru încălzire o sobă pe gaz tip ciupercă, concepută pentru a funcționa în exterior. Polițiștii care fac cercetări cred că, în timpul nopții, flacăra sobei s-ar fi stins, iar gazul ar fi continuat să iasă.

Acest lucru ar fi cauzat moartea celor doi noaptea, în timp de dormeau.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost descoperite în camera unei parohii din Velletri, la periferia Romei, Italia, acolo unde erau cazați. Acestea au fost preluate și transportate la Institutul de Medicină Legală Tor Vergata, iar oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia, informează ilmeridianonews.it.

Moartea celor doi a lăsat în urmă multă durere în rândul familiei și al prietenilor. Dinu Pînzaru, fratele femeii decedate în Italia, a scris pe pagina sa de facebook următorul mesaj:

„Dumnezeu să vă ierte, surioară și nepoțel drag, ați plecat din viață atât de repede, ești departe, nu v-am văzut de câțiva ani și acum v-ați dus la cer …. Dumnezeu să vă aibă în pază, îngerașii mei.”

Dumnezeu să-i ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here