O tânără a izbucnit în râs la tribunal după ce și-a ucis mama

0
243

O tânără de 21 de ani care consuma droguri și-ar fi ucis mama pentru că a vrut să o interneze la un centru de dezintoxicare. Această crimă s-a petrecut la finalul săptămânii trecute în Republica Moldova.

Femeia de 40 de ani a fost găsit în noaptea de sâmbătă spre duminică de poliţie, zăcând într-o baltă de sânge, în propria locuință. Tânără de 21 de ani şi-a înjunghiat mama de mai multe ori, după care i-ar fi scos inima din piept, lucru care nu a fost deocamdată confirmat de poliţie. Aceasta ar fi fost sub influenţa drogurilor.

După ce a săvârşit crima, fata a plecat la un prieten.

Tânăra din Comrat a fost arestată luni pentru 30 de zile. În sala de judecată, până a fi anunţată decizia magistraţilor, tânăra a stat culcată pe scaun şi îşi rupea gelul de pe unghii, având mâinile rănite.

Întrebata de reporterul PRO TV de ce şi-a omorât mama, tânăra din Comrat a râs izbucnind în hohote şi a spus: „La revedere.”

Tânără de 21 de ani a fost adusă astăzi în fata judecătorilor. Ea a primit 30 de zile de arest. Când  a fost întrebată de ce şi-a omorât mama şi dacă şi-a dat seama ce a făcut. Aceasta se comporta straniu, n-a răspuns la întrebare, dar a râs în hohote.

Tragedia s-a produs vineri noaptea, 11 decembrie. Conflictul a pornit după ce între mama şi fiica au intrat într-o dispută pe tema drogurilor. Mama a vrut s-o interneze pe tânără la spital. Prin urmare, fata a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe mama sa de câteva ori.

Ulterior, a înjunghiat-o şi în piept. Tânăra a fugit la un prieten, dar a fost găsită de poliţişti. Pe cazul dat, a fost deschis un dosar penal. Tânăra a fost reţinută pentru 72 de ore.

sursă foto: știrileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here