O tânără din Fălticeni are nevoie de ajutor pentru a nu rămâne paralizată. Haideți să o ajutăm!

0
334
tânără din Fălticeni

Valentina Maria Gogu este o tânără din Fălticeni, județul Suceava. Din păcate, de câțiva ani, tânăra se confruntă cu o gravă problemă de sănătate, iar în acest moment are nevoie de ajutorul nostru.

După ce a fost operată pentru a-i fi „reparată” coloana vertebrală, aceasta riscă să rămână paralizată din cauză că medicul curant i-a greșit operația.

Astfel, șansa tinerei la o viață normală vine de la un medic din Ungaria, însă costurile operației se ridică la aproximativ 10.000 de euro, bani de care nu dispune.

BT. Cont Euro
• RO94BTRLEURCRT0CF6258701
 BT. Cont Lei
• RO50BTRLRONCRT0CF6258701
Titular cont: Gogu Valentina Mariana
„Totul a început în 2015, când cei 500 metri de acasă până la școală au devenit un adevărat chin pentru mine, mergeam câțiva pași și nu înțelegeam de ce îmi obosesc picioarele și tot corpul mi se blochează în timp ce merg. Așa mergeam la școală și făceam oprire la fiecare banca pe care o întâlneam în drum, până durerea m-a pus jos.
La spital, după un RMN, diagnosticul a fost de Spondilolistezis degenerativ, gr III, la cei 14 ani ai mei nu știam că poate deveni ceva grav.
M-am operat la Iași, în data de 07.12.2015 , prima operație, 6 șuruburi și 2 tije din titan, mă susțineau la propriu. Nu mi-a fost frică întrucât aveam încredere în medici și așteptam să treacă mai repede perioada de recuperare astfel încât să mă pot întoarce la școală, să nu pierd anul și examenul de capacitate. A fost bine o scurtă perioada de timp până când corpul meu îmi dădea semnale că ceva nu este în regulă. Astfel, după 3 luni de la operație, la control am aflat că șuruburile mi s-au rupt și aveam nevoie de altă operație. Din păcate era prea devreme pentru încă o operație, iar doctorul a decis să o fac abia peste un an.
În data de 15.02.2017 a are loc a 2-a operație, la care primesc 8 șuruburi, 2 tije și un ” mai mult de atât nu știu ce să-ți fac” din partea doctorului.

După un timp, când durerile încep să apară din nou, un medic privat îmi spune că operația este greșită, coloana mea alunecând în continuare deoarece nu a fost poziționată corect, a fost prinsă cu șuruburi în poziția greșită.

Așa am ajuns să caut soluții și la alți medici, ocazie cu care am discutat cu un doctor din Ungaria care, printr-un e-mail cu o radiografie îmi spune că trebuie să fiu operată cât mai repede din cauză că operația pe care o am, este greșită.
Prin urmare, viitorul meu depinde de o operație care costă între 7.000- 10.000€+ alte cheltuieli care nu sunt estimate încă( drum , cazare, recuperare) cost ce nu îmi permit să îl acopăr și care mi-ar da șansa la o viață mai bună.
Din păcate, sunt în situația în care am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a putea beneficia de această operație care îmi poate oferi șansa de a mă pune pe picioare și de a nu ma duce în extrema cealaltă, respectiv paralizie.”
Sursa foto: suceavalive.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here