Timp de citit: 3 minute

      Este vorba despre oamenii din secolul XXI unde dragostea părinților se măsoară de ceva timp în bani. Unde cel care se roagă este luat în râs fără să se bage de seamă că de fapt rugăciunea lui îi ține pe toți. Este vorba despre mamele care sunt împărțite în doua grupe: cele care își iubesc copii prea mult și cele care nu-și iubesc copiii de loc, nu există cale de mijloc.

   Oamenii din secolul XXI

    Mă uit în jur și îmi place ce văd… case frumoase care mai de care, dar stau și mă gândesc că în acele case sunt șanse puține să fie fericire ,șanse puține ca ele să fi fost construite fără a trece granițele și fără a șterge zâmbetul senin de pe fața copiilor lor.  Timpul și invidia îi împinge pe majoritatea să muncească extra pentru a-și crea case și curți ca în poveștile împărătești. Dar oare aduc ele fericirea? Oare sunt îndeajuns pentru a îmbogăți și sufletul nu doar fizicul? Sunt oare de ajuns toate astea pentru a menține un suflet sănătos?
   Nu cunosc prea multe despre viață, de abia acum încep să-mi dau seama de lucruri mărunte care contează cu adevărat ,însă știu ,și sunt sigură că, pentru un suflet sănătos avem nevoie de dragoste…și ce dragoste, mai adevărată ca acea oferita și primită în familie cunoașteți voi? Și dacă vă întrebați la ce folosește un suflet sănătos, ei bine ne menține în viață bunătatea și loialitatea, ceea ce am văzut în ultimul timp la foarte puțini dintre noi.. Ceea ce dovedește că majoritatea și-au îmbolnăvit sufletul cu răutate și invidie.
Uneori sunt mândră că m-am născut în generația „z” dar uneori am tendința să cred că m-am născut prea târziu…sau poate doar mi se pare . Poate că mintea mea vede lucrurile diferit și le percepe într-un mod și mai diferit.

           Mi-aș dori să văd în jur mai multă dragoste în jurul oamenilor din secolul XXI

     Poate e aiurea însă mi-aș dori să văd în jur mai multă dragoste și prietenie decât văd acum. Mi-ar face plăcere să văd că prieteniile chiar există.
     M-ar bucura să nu mai existe frica de a fii sincer ,sa fie o normalitate să fii tu!
Știu..într-adevăr îmi doresc lucruri prea valoroase pentru vremurile de azi… și asta pentru că nu se pot cumpăra cu bani…
Ne simțim invincibili când avem buzunare pline, uitând că adevăratele valori nu se pot cumpăra.
           Cei mai mulți au impresia că majoritatea lucrurilor începând de la prezența la momentele cu adevărat importante, și până la îmbrățișări ce pot seca râuri de lacrimi, pot fi înlocuite cu bani sau cadouri, dar vă dau cuvântul meu că nici toți banii din lume nu ar putea înlocui acea persoană de care ai nevoie.
Așa că dacă doriți să „cumpărați” o persoană plătiți-o cu prezență , iubire și atenție și va fi acolo pentru voi toată viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here