(OPINIE) Cumpănașu, noul Colo: salivează după minore pe TikTok. Păi ce facem, Alexandre?

0
526
Cumpănașu
Timp de citit: 3 minute

Cred că nu există pe lumea asta român, elev, cățel, purcel, să nu fi auzit până acum de Alexandru Cumpănașu. Da, da, ăla de trăgea cu arma pe la TVR, ăla de a candidat de nebun la Prezidențiale. Ăla de dă în judecată profii care fac ce vor la orele online și, mai nou, ăla care salivează după puștoaice de pe TikTok cum salivează Becali după 15 milioane pe Man.

Stai, ce!?

Cum îți zic. Omul și-a deschis cont de TikTok (unde, apropo, a strâns aproape 474.000 de urmăritori), unde a devenit un fel de activist al elevilor. Le ascultă problemele, le reacționează la video-uri, ba chiar a organizat și o întâlnire pe Zoom. Nimic greșit aici, la prima vedere lui Cumpănașu chiar îi pasă de elevi, de școala din România, pare mai „pe subiect” decât doamna „dacă n-aveți curent vă uitați la Teleșcoala”. Bun, până aici totul clar, dar unde e problema?

Problema e că nenea ăsta, care mai-mai că poate fi taică-miu, mai are puțin și se masturbează uitându-se la minorele de pe TikTok!

Crezi că bag vrăjeală de la mine? Uită-te și tu la TikTok-ul de mai jos și uită-te la Cumpănașu cum se chinuie să nu se uite:

Dacă ar fi fost un bărbat asumat, care gândește cu capul de sus și nu cu cel de jos, s-ar fi uitat liniștit, fără vreo reacție anume. Și nu, nu-i o scuză faptul că „e bărbat”. Dacă era majoră, îl mai înțelegeam. Pana mea, ochii văd, inima cere. Da’ chiar la minore te bagi, mă?

Cu reacția respectivă, Cumpănașu și-a împărțit fanii cum a împărțit Moise Marea Roșie.

Majoritatea, evident, l-au criticat, pentru că a reacționat ca un câine în călduri la o puștoaică ce doar dansa. DANSA, OMUL MEU! Alții, însă, îl apărau, pentru că „e bărbat, na, atât s-a putut”. Nenea, Colo a făcut o drumeție până la pușcărie pentru o chestie de genul, tu n-ai stare acasă?

Și ce mă oripilează cel mai tare e că ai devenit tipul de om pe care îl atacai atât de aprig acum un an. Îți mai aduci aminte, Cumpănașule, de Alexandra? De f*cking nepoata ta? Fata aia cu o grămadă de speranțe tăiate cu cleștele de un psihopat care se credea taximetrist. Acum un an te băteai cu pumnu-n piept și le declarai public război tuturor celor care comit astfel de abuzuri cu minore. Și acum, ce faci? Te dai cu ei? Atât de jalnic ai ajuns?

Să nu încerci să ștergi clipul, e cam târziu să-ți acoperi urmele de ipocrizie. Alexandru Cumpănașu, garantez că tocmai ai pierdut respectul a jumătate din susținătorii pe care i-ai cules și pe care nu îi meritai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here