OPINIE: Forțați ușa Ministerului ca ultimul huligan? Doamna Șoșoacă, ce ați fumat?

0
799

Tragedia de la Matei Balș a trezit, din nou, spiritul civic românesc bazat pe efectul de turmă. Fie în stradă, fie în fața TV-ului cu bolul de semințe în mână, românașii au început să înjure pe cine-apucă, probabil în speranța că-i vor învia pe cei arși în incendiul de vineri. Printre cei mai aprigi militanți, nimeni alta decât Diana Șoșoacă.

Mai are rost să v-o mai prezint?

„Doamna de fier a României”, așa cum a fost supranumită de distinsa Adriana Bahmuțeanu. Cel mai mare artizan al încălcării restricțiilor anti-COVID. Senatoare din partea AUR și, mai nou, lider de galerie la proteste.

Așadar, doamna Șoșoacă și-a făcut milă de români și a decis să le ofere circ gratis în fața Ministerului Sănătății, dar și la Ministerul de Interne. Dorind să-l tragă de urechi pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, această Wonder Woman din Balcani s-a pornit val-vârtej să intre glorioasă la Minister ca Mihai Viteazul în Alba Iulia.

Păcat, n-au lăsat-o jandarmii. Evident, gloata în spate, cu vuvuzele în gură și „Demisia!” în suflet. Frustrată, probabil, că n-avea un berbec cu care să spargă ușa, a sunat la 112, cerând un echipaj de poliție.

Mai departe, Șoșoacă s-a învârtit puțin pe acolo și a cerut creștinilor să deschidă ușa și la Ministerul de Interne. Culmea, în aceeași clădire.

Aici a vrut să dea ochii și cu Raed Arafat și să-i mai ceară încă o dată demisia, ca să fie cerută. Bine, nu-i ca și cum ea cere demisia tuturor guvernanților de dinainte să-i fie confiscat cordonul ombilical la maternitate. Long story short, și aici a bătut la uși închise, bolborosind fiindcă nu-s boierii acasă.

Evident, a mai cerut demisii. Nu i-a iertat nici pe Iohannis (nu mai are voie omul să dea o pârtie liniștit), Florin Cîțu, ba chiar a cerut să demisioneze TOȚI PARLAMENTARII. Boală grea și Alzheimer.

Doamna Șoșoacă, ce ați fumat de sunteți așa penibilă?

Nu era de ajuns circul făcut cu măștile de atâtea luni? Televiziunile deja aservite unor anume partide v-au făcut celebră (iertați-mi luxul de a mă adresa cu pronume de politețe). Chiar era nevoie să vă înjosiți atât? Susțineați că o să fie proteste pașnice, dar tot dumneavoastră mai aveați puțin și spărgeați ușa de la Minister, ca o doamnă de fier ce sunteți.

Chiar era cazul să dați foc la o mască și să spălați românii pe creier cu fumul rezultat? Chiar era cazul să pozați în „războinica luminii” ca să înduioșați poporul? Mai aveți glas de la cât urlați pe stradă și la televizor împotriva măștii, sau vă trebuie un Septosol? Lumea vă compară cu Vadim Tudor, dar e o jignire pentru adevăratele personalități.

Oamenii normali la cap vă urează să visați măști la noapte, doamna Șoșoacă. Asta dacă mai dormiți noaptea, că nu păreți odihnită la cât de ciufută apăreți peste tot. Zic și eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here