Perioadă neagră pentru Suceava: sinucideri în lanț în ultimele zile

0
498
sinucideri
Timp de citit: 2 minute

Fapt îngrijorător în Suceava. Mai multe sinucideri au avut loc în ultimele zile.

Așadar, vă reamintim că luni seară, un bărbat din Verești și-a găsit vecinul spânzurat în casă, cu o sârmă. Acesta locuia singur, soția și cei 4 copii fiind plecați la muncă în străinătate. Ba chiar mai mult, cel care s-a sinucis se plângea de singurătate și era depresiv.

Află mai multe detalii aici

Un alt caz de sinucidere în aceeași localitate. De această dată, un tânăr de 19 ani a fost găsit spânzurat chiar de către tatăl său. Se pare că acesta era foarte supărat.

Află de aici întreaga întâmplare.

Duminică, 7 februarie, un bărbat de 48 de ani și-a pus capăt zilelor. Mai exact, acesta a fost găsit cu o tăietură adâncă în braț duminică dimineață chiar de către fratele său. Din spusele fratelui său, acesta se întorsese acasă sâmbătă dimineață în stare de ebrietate și a povestit că-și fracturase glezna. Fratele său l-a ajutat să se pună în pat, după care i-a făcut focul în sobă. Întrebat dacă nu vrea să meargă la spital, bărbatul a amânat vizita la medic pentru a doua zi dimineață.

Duminică dimineața, însă, l-a găsit pe fratele său mort, având o tăietură la mâna stângă.

Polițiștii au găsit în apropiere un cuțit cu care, se bănuiește, bărbatul și-a tăiat venele. Apropiații au mărturisit că bărbatul a amenințat în mai multe rânduri că se va sinucide, mai ales după ce consuma alcool.

De obicei, numărul de cazuri de tentative de suicid creștea an de an după încălzirea accentuată a vremii, la finele sezonului rece. Această iarnă este însă una atipică, cu zile geroase care alternează cu zile calde sau chiar foarte calde, aceste variații accentuând se pare depresiile. Așadar, se pare că și acest factor ar fi contribuit la aceste sinucideri.

Sursa foto: fanatik.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here