Playlist-uri de Crăciun pe care trebuie să le asculți

1
204
playlist
Timp de citit: 2 minute

Cu un lucru suntem de acord cu siguranță. Ca să simți cu adevărat că-i Crăciun, ai nevoie de niște vin fiert, o pătură călduroasă și… specificele melodii de Crăciun! Nu săriți, nu săriți, nu vorbesc de Hrușcă și bradul împodobit de mama lui Fuego deja de 18 ani. Nu neapărat. Dar, cum zicea un înțelept, vorba lungă, sărăcia omului, așa că îți prezint câteva playlist-uri de Crăciun numai bune în perioada asta.

Christmas Hits

Îți dai seama din denumire că vorbim de piese cunoscute și arhicunoscute. „All I Want For Christmas Is You”, „Last Christmas”, „Jingle Bell Rock”, sunt doar o parte din piesele acestui playlist care îți va aduce cele mai mișto vibe-uri. Da’ mai bine iei tu frumușel și îl asculți, totuși. Ai melodiile mai jos:

Christmas Carols

Un clasic. Conține cele mai cunoscute colinde de Crăciun. Printre altele, găsești aici „We Wish You A Merry Christmas”, „Jingle Bells” și „Silent Night”. E ideal dacă vrei să înveți o melodie clasică s-o colinzi pe profa’ de engleză pe Meet. Sau dacă vreți să vă colindați între voi, la școală, facultate sau la muncă. Check it out:

Christmas Peaceful Piano

Te-ai săturat de toate melodiile „basic” și vrei ceva nou? Ritmurile pop ale lui Mariah Carey te-au plictisit și vrei ceva mai chill? Noroc că sunt eu pe aici. Playlist-ul ăsta e numai bun seara, cu un ceai sau niște vin fiert, mandarine și o pătură pufoasă. Da, avem și noi, băieții latura noastră sentimentală. Ascultă aici:

Christmas Jazz

Hell, yeah! Jazz-ul se asortează perfect cu atmosfera de Crăciun. Și, în plus, ce n-ai da să asculți niște Michael Bublé și Frank Sinatra? Iată ceva fin mai jos:

Colinde

Trebuia să fie și ăsta aici, despre ce vorbim? Nu ești român dacă nu pui acolo un „Deschide Ușa, Creștine”, să se audă în toată casa. Colindele românești sunt, totuși, cumva ca manelele: le ascultă toată lumea, dar prea puțini recunosc public asta. A, și „mai ascult din când în când la petreceri”. Cred că e cazul să abandonezi tot ce făceai acum și să dai play:

Până la urmă, asta e frumusețea la Crăciun. Vibe-ul provocat, printre altele, și de astfel de melodii. Enjoy!

1 COMENTARIU

  1. Domnule Bertea
    Ati putea sa mi ziceti ce e ala avent calendar? Isi face calendaru avant? Folostiti calendarul ortodox, nu va prostiti cu englejii din astea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here