Polițiști arestați preventiv pentru că ar fi torturat 2 tineri fără măști de protecție

0
1083
polițiști
polițiști
Timp de citit: 2 minute

Trei polițiști au fost arestați preventiv în urma unor cercetări ce ar fi confirmat un abuz de putere. Aceștia ar fi prins și torturat doi tineri care nu aveau mască de protecție!

Pe lângă cei trei polițiști implicați în acest incident se mai suspectează activitatea altor patru. Aceștia au fost puși sub control judiciar timp de 60 de zile.

Pe noaptea de 1 septembrie, doi tineri au fost prinși pe stradă de o patrulă de poliție. Întâmplarea s-a petrecut în București, în zona stației „Apărătorii Patriei”. Aceasta i-a reperat pe cei doi care nu purtau mască de protecție.

„Prietenul meu le-a spus de ce nu poartă mască, după care un polițist în vârstă a adresat injurii… mi-au pus cătușele, m-au băgat în mașină, mi-au pulverizat spray paralizant și mi-au închis ușile. După care m-au dus pe câmp. Mi s-au dat doi pumni în coaste, după care am fost pus la pământ, cu fața în jos. M-au bătut cu bastoanele” declară unul dintre tineri.

Cu toate acestea, polițiștii au declarat că și ei au fost victimele procesului celor doi. Au reclamat că au fost loviți și înjurați de către cei doi bărbați în timpul desfășurării procesului.

Întâmplarea a fost povestită de una dintre victime pe rețeaua de socializare Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here